Higar Novias | Papiro

AKÁR A KÁLA
VIRÁGA

 

A feledhetetlenség minden menyasszony álma. Ez a különleges tervezésű ruha ehhez az érzéshez segít hozzá. A letisztult, minimalista alj és a romantikus csipkefelső modern találkozása olyan mesebeli, hogy az emlékezetet az esküvőd után is ébren tartja.

 

Éteri jelenésként hat az a menyasszony, aki ezt a ruhát választja. Semmi feleslegesség, tökéletes sziluett, a derék, a női vonalak gyönyörű kiemelése jellemzi ezt a modellt. A szoknya alul kibővül, előnyösan nyújtja az alakot, miközben virágzó kálát imitál formás köruszálya.

 

EGYEDIEN
A dekoltázsa olyan, mintha a bőrödre „varrták” volna a csipkét, a hófehér virágmotívumok tetoválásként hatnak. Elöl titokzatosan eltakarnak, hátul viszont a hátat szabadon hagyva, a derék vonalát romantikusan öleli tovább a csipke, kidolgozott virágindáival.

 

ÉRZÉKI!
A lágy esésű ruhaköltemény aszimmetrikusságával is feltűnést kelt. A nem középről, hanem merészen oldalról induló, magas sliccelés a váratlanság érzetét kelti, csakúgy, mint a felső rész csipkéje alatt, a derékon bájosan felfelé ívelő szabásvonal.

 

Kinek ajánljuk?

 

Ez a kreáció modern is és romantikus is, ügyes szabásvonalának köszönhetően pedig optikailag nyújtja az alakot. Ha magasabbnak, nyúlánkabbnak látnád magad, akkor ez a Te ruhád, megtaláltad.

Leírás

.