Újdonsággal jelentkezünk: AUSZTRÁL VILÁGMÁRKA MAGYARORSZÁGON!

Az ausztrál kedvenc, a Madi Lane kollekció gyönyörű 2022 évi modelljei megérkeztek Magyarországra!

Újdonsággal jelentkezünk: AUSZTRÁL VILÁGMÁRKA MAGYARORSZÁGON!

Az Eklektika Szalon EURÓPA ÚJ KEDVENCEINEK bevezetésével jelentkezett, amikor elhozza Nektek MADI LANE varázslatos ruhakölteményeit. A hercegnős trend 2021-től érezhetően háttérbe szorul, a vintage, a bohém, a rusztikus esküvői stílusirányzatok viszont soha nem látott megújulást ígérnek. Madi Lane ruhakölteményei ennek jegyében születnek: a természet adta női sziluettet karcsúsítva emelik ki, a klasszikus szépséget ünneplik, a letisztult eleganciát a luxus magasságába repítik.

 

TIPP!

A kollekció titka, hogy a kisebb, családiasabb esküvőkön fenségességet kelt, ám egy kastélyban szintén pompázatos hatást előlegez a menyasszony belépőjéhez.

 

 

ELSŐ PRÓBÁRA, ÉS ELSŐ PILLANTÁSRA
BELESZERETHETSZ

 

A látványt, ami első látásra varázslat, mese, mindig a mozdulat teszi teljessé:
amint a menyasszony alakja feltűnik valamelyik Madi Lane ruhakölteményben, légiességével különös meghatódottságot vált ki a kíváncsi tekintetekből. Könnyeket csal vendégei szemébe, annyira ártatlan, tiszta és titokzatos jelenséggé válik ezekben a kreációkban.
– A ruha sikere nem is a modell szépségében rejlik, hanem a harmóniában. A designer a menyasszony második bőrét tervezi meg, amiben olyan könnyedén mozog, mintha mindennap ilyen fenséges anyagokba bújva hirdetné a tiszta szerelmet. A hamisság, a póz, a mesterkéltség, bizony, erre a ceremóniára nem kap meghívást – mondja Sullay Judit, az Eklektika Szalon tulajdonosa.

 

Madi Lane menyasszonyi ruha kollekciójának "Bella" modellje csoportképen

 

 

ÁLOMVILÁGBAN
JÁRSZ

 

Az haute couture menyasszonyi divat nemzetközi világában nem csoda, hogy a legkellemesebb meglepetést Elizabeth Young kelti 2021-ben. Az ausztrál tervező a könnyedségre épít, ruhái frissességet, bájt és lendületességet hordoznak. Olyan álomvilágba vezeti menyasszonyait, melyben az őszinte szerelem jól érzi magát, akárcsak az ara a ruhakölteményben, amibe első próbára beleszeret. A Madi Lane stílust jegyző vezető designer a hamisíthatatlan kézműves minőséget képviseli. Műviség helyett lágyan omló kelmékkel, gazdag anyaghasználattal ejt ámulatba.
Mondhatni, saját álmaiból szövi kelméit.

Minden kreációját a legapróbb részletekig kitalálja, átgondolja, külön tervezi hozzájuk a csipke-motívumot. Ugyanaz az anyag így csakis egyetlen modelljén jelenik meg, és a csipke-rajzolat is minden ruháján eltér.

 

 

A-VONALÚ MODELLEK
GAZDAGSÁGA

 

Csipke még sohasem keltett ennyi meglepetést. Térhatású hímzés, berakás, lézervágott megoldások, nem csak díszítő, hanem funkcionális elemként is, mondjuk vállpántként. Ekrű, pezsgő, homokszín, krém alapon hímzett és csillámokkal átszőtt, organza és illúziótüll: ezért az imádnivalóan kifejező részletekért vált hirtelen Európa egyik kedvencévé a Madi Lane. A nagyon szeretett, és szinte mindenkin jól mutató A-vonalú modellek leírhatatlan változatossága!
Az Eklektika Szalon, a márka egyetlen magyarországi „silver” minősítésű partnerüzlete, ezt az élvonalbeli minőségét hozza el a magyar menyasszonyoknak.

 

UTAZÁSOK ÉLMÉNYE,
RUHÁBA ÁLMODVAKülönböző kultúrák sajátos stílusjegyeit is felelevenítik a kreációk. Az olasz, a francia és az arab világ éppúgy hat Elizabeth Young képzeletére, mint az angol szentimentalizmus vagy az egzotikus világ. A tervező az haute couture minőséget mindig szenvedélyes romantikaként éli meg, amihez a díszítések, változatos anyagok mellett a női test természetes vonalait bátran emeli ki. NEM CSAK NÁDSZÁLVÉKONYAKNAK ajánljuk! A Madi Lane ruhákban minden nő egyszerre érzi magát bájosnak és szenvedélyes csábítónak. Gyengédnek és ellenállhatatlanul gyönyörűnek. A Madi Lane márka 2022 évi ruhacsodái Magyarországon kizárólag az Eklektika szalonban találhatók, ahová szeretettel várják a magabiztos és szenvedélyes menyasszonyokat.

 

 

Köszönjük az írást az Esküvő Trend Magazinnak

 

További érdességek az esküvő világából