Jesus Peiro | 262

 

Akciós eladási ár: 250.000,-Ft

Akciós bérleti díj: 160.000,-Ft.

Állapot: használt, újszerű

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

További akciós menyasszonyi ruhák

Leírás

A nemes fényű Jesus Peiro

Mondén masnival hívja fel magára a figyelmet, mely a fegyelmezett, geometrikusan vágott, minimalista dekoltázst pompás pikantériával egészíti ki. Az anyag tartást ad, nemes fénye pedig a minőséget ünnepli, és a kompromisszumok nélküli letisztult formák világába hív.

Kinek?

Ha (titokban) mindenkinek tetszenél, imádod Audrey Hepburnt, a romantika határait mégis átlépnéd, de csak finoman, szinte észrevétlen titkos lázadással: akkor ez a Te ruhád. Azoknak ajánljuk, akik az eleganciát a laza, intellektuális bájjal együtt kedvelik. A rejtett zseb ezt a frivol könnyedséget sejteti. A kreáció akkor bűvöl el igazán mindenkit, amikor már jócskán legeltették rajtad a szemüket, és azt hiszik, mindent láttak, hát engedik, hadd vonulj el előttük… Ekkor jön a szépségnek kijáró újabb sóhaj, mikor utánad fordulnak.

    Csoda!

JÁTÉKOS KERESZTPÁNTOS
Az elölről klasszikusnak ható, szűk szoknya hátul köruszályba tér, de nem csak ezért néznek majd utánad. A bájos keresztpántos hátmegoldás az, ami feltűnést kelt. Azoknak a menyasszonyoknak a nagy kedvence ez a költemény, akik bátran hangsúlyozzák őzikevállaikat, és az örök eleganciát játékossággal teszik még szerethetőbbé.