Higar Novias | Omega

Akciós eladási ár: 150.000,-Ft

Állapot: új

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

További akciós menyasszonyi ruhák

Leírás

VARÁZSLATOS ÉKSZERRUHA

 

A végtelen (alfától OMEGÁig) romantika és a letisztult nemesség egyszerre egy menyasszonyi ruhában kifejezve.
Elegáns, letisztult, egyszerű vonalú kreáció ez, sok nemességgel. A dekoltázs, a derék, a csípő gyönyörű sziluettje uralkodik. Első ránézésre letisztult ruhaköltemény. Rendkívüliségét az adja, hogy a sellő és az A-vonalú ruha kereszteződéséből született. A szoknya ugyanis a comb felső vonaláig szűk csak, onnantól azonban loknikkal omlik lefelé, lendületet adva a megjelenésnek, ugyanakkor a szobor-szerű test érzéki képzetét is megtartja.

LENYŰGÖZŐ RÉSZLETEIBEN
Részleteiben annyira romantikus, mint egy tündérmese. Háromdimenziós csipke díszítéssel látták el, mely a háton uralkodik igazán, ékszerként ható, arany hímzéssel hivalkodva. A vállak, a nyak vonalán már szemből nézve is ott finomkodik, bájosan odakéredzkedve, éppen csak… A hónaljnál, az alatt aztán erőteljesen utat tör magának, és érzékiséget kelt áttetszőségével és részletgazdagságával.

Kinek ajánljuk?

Aki olyan menyasszony kíván lenni, amilyen még nem volt senki sem a környezetében, az bátran válassza ezt a kihívó, mégis annyira szentimentális ruhakölteményt, mely biztosan beszédtéma lesz később is hölgytársaságban.