Plus size kollekció fő oldali bannere

VILÁGMÁRKÁK MÁR NAGY MÉRETEKBEN IS!

VÉGRE MEGÉRKEZTEK! Világmárkák az Eklektika Szalonban!


MÁR

NAGY MÉRETEKBEN IS

 

Van, akinek a ruha kérdés a boldogságot jelenti. Egy másik menyasszony, akinek az átlagostól jobban eltér a mérete: megijed, hogy most mi lesz?! Varratnia kell? Mert az biztos, nem mehet el jólesően egy elit szalonba, hogy ott felpróbálja a testére illeszkedő álomruhát. Jó hír, hogy ha nagyobb a méreted, akkor is megillet már a varázslatos érzés: kompromisszumok és hónapokkal előre irányzott, drasztikus diéta nélkül próbálhatsz gyönyörű Morilee vagy Madi Lane menyasszonyi ruhakölteményeket. Az Eklektika Szalonban világhírű ruhamárkák plus size méretű luxus modelljeinek legszebbjeit vonultatják fel Neked.
Azt is megtudod, kinek melyik ajánlott és miért éppen az?

 

Madi Lane:

TRENDI,

MODERN,
NŐIES

A modern nőket mindig is érzékenyen érintette Madi Lane álomkollekciója, a világmárka múzsái bevállalósak, érzéki szépségüket sem titkolják és vonzó számukra a kültéri vintage, bohém esküvői stílus. Ők azok, akik kis létszámú, fesztelen esküvőn is boldognak érzik magukat.

A Clara és Calissa modellek annyira közkedveltek a menyasszonyok körében, hogy normál és nagy méretben szintén elérhetőek a szalonban, semmiképpen se mulaszd el felpróbálni ezeket, mert a vékony lányok is irigykedve nézik majd rajtad. E két A-vonalú ruhának csak a dekoltázs típusa és a szabása hasonló, összességében azonban egészen más hangulatú öltözékek.

Clara madeira csipkéből varrt, van tartása, mégis ultrakönnyű érzést nyújtó kreáció. A tavaszt, a nyár hangulatát, spontaneitását egyszerre személyesíti meg, kedvesség sugárzik arról a menyasszonyról, aki ezt a ruhát viseli. V-alakú dekoltázsa a melleket kiemeli, gömbölydeden íveli, de közben szűziesen takarja, a karcsúsított derékra irányítja a tekintetet. Az anyag sehol sem feszül a testre, ezzel a súlytalanság, a légiesség érzetét kelti.
Calissa hasonló fazonú, mégis egészen más. Ez a ruha királykisasszonyosan szexi darab. Különleges anyaga rétegzett, legfelül csipkével varrt tüll díszíti, a pántokon részletgazdagon indul el a minta, a mell vonalát bájosan indázza végig, hogy a derékon megállapodjon, körülfonja és kiemelje végtelen szeretettel, bájos díszítéssel, romantikus nőiességet sugározva – közben rafináltan elcsal egy méretet. Alján a csipke intenzívebb, és akár egy liliom szirmai, úgy redőződik lent, felemelve a menyasszonyt élete legszebb pillanatához. A karcsúsító hatás mindkét kreáció esetén a derék megemelésén alapul, ezzel valóban sudárnak látszol, úgy is érzed magad. Már csak az a kérdés, milyen stílusú esküvőd lesz, melyik legyen a kettő közül, csakhogy akkor megmutatják a királynői modellt is…

 

 

A kollekció királynője:

egy presztízs értékű darab

 

Az Elora nevű kreáció Madi Lane régi kedvence, olyan, mint Chanel parfümben a Numero 5. Megújítják, hozzá tesznek valami trendit, hogy még különlegesebb legyen. Ez a kollekció presztízs darabja: a királynő.
Madi Lane ezzel robbant be a világpiacra, így mindig nagy kíváncsiság övezi Elora átdolgozott kiadásait. Ennek a rendkívüli költeménynek most a plus size adaptációját hozza el Neked az Eklektika Szalon. Az egész ruhaköltemény boldog mese arról, hogyan is lehet egy duci, de szépre hivatott lányból: valóban a legszebb. A hegyes dekoltázs Elizabeth Taylor érzékiségét idézi, az ejtett, lecsusszanó vállpántok (két mozdulattal lecsatolhatóak a ruháról!) a kötetlen, elvárásokhoz alkalmazkodni nem akaró vagányságot hirdetik, az óriási uszály arisztokratikusságot kelt, és a derékon burjánzó minta a líraiságról mesél. Mégis, ha ránéznek erre a lányra ebben a ruhában, bujaság, érzékiség, erotika és vágy jut eszükbe a vendégeknek, mindenkit ámulatba ejt a menyasszony önkifejező szépségével. Nézni kell. Úgy emelkedik ki meztelen vállaival a ruhából, mint Vénusz a habokból.

 

Érdemes volt ezért
almát enni

 

A kollekció Harper fantázianevű darabja a romantikus gyümölcsöskertekről mesél. A vintázs báj, a tündérek kecsessége akkor is jellemez Téged, ha nagy méretben választod. Sőt, a minták tulajdonképpen sokkal mutatósabban rajzolódnak az alak, a dekoltázs körül, mintha ugyanezt a modellt XS-esben rendelnéd meg.

Elefántcsont árnyalatban és púderes szürkébe hajló rózsaszínben is gyönyörű.
Az Édenkertek tisztaságát és érzékiségét egyszerre hirdető öltözék megerősíti azt a női álláspontot, hogy tényleg meg kellett kóstolni azt az almát Évának a Paradicsomban, mert mi is lenne a nővel, ha nem kellene/lehetne öltöznie?

 

Morilee:

VISSZAFOGOTT, LETISZTULT
ELEGÁNS

 

Madi Lane kreációihoz képest Morilee ruhái talán még egy fokkal elegánsabbak. Kicsit konzervatívabbak ugyan, vagyis óvatosabban és titokzatosabban csepegtetik az érzékiséget. Cserébe fantasztikusan nőiesek, szobor-szerűen mutatják a sziluettet, részletgazdagságuk pedig ámulatba ejt. Szinte bármilyen hangulatú partyn harmonikus megjelenést nyújtanak.

Minőségi anyagaival hódít ez a kollekció, centiméterre kidolgozott hímzett, gyöngyözött különlegesen csillogó kelméi kifinomultságról árulkodnak. Ha biztosra mennél, mindenkinek tetszeni akarsz, ebből a kollekcióból válassz.
A plus size változatok kicsit sem szerények, a sellő édesen szűkül a derék vonalon (3202), és hatalmas uszályokban (Shiobhan, Clarisse) is gazdag ez a kollekció.
Apró, precíz gombsorok, a háton feltűnő csipke mintázat jellemzi Morilee plus size öltözékeit díszítő elemként, beépített melltartói megemelik és formázzák a melleket. Felsliccelt, lábat villantó verziója is szépséges (Clarisse, (Elsa)

 

 

Ráadás:

az arányok szépsége

A nagy méretet kereső menyasszonyok nagy kedvence Ronald Joyce (Angelica) letisztult vonalvezetésű, szatén szoknyás plus size költeménye, ez a ruha az, amit sosem bánt még meg menyasszony. A minimalista aljat elragadó csipkefelső teszi teljessé. A ruha rövidujjú, így az a menyasszony, aki ugyan a karját nem takarná teljesen, de a vállát semmiképpen sem mutatná meg (gyakori elvárás a menyasszonyok körében), beleszeret. Audrey Hepburn stílusúvá válik, annak minden líraiságával együtt. A ruhát szatén köruszály teszi még szerethetőbbé.

…hogy mi is a nagy titka?
A tökéletes arányok. A harmónia. A női test fontos pontjaira koncentrál: a fej-váll, a derék, a ruha alja közötti háromszög egyensúlyt találja meg, amivel a tervező a test szépségét kiemeli. Ez a titok. Az embernek az az érzése, hogy az XS-es menyasszonyon nem is lennének ilyen tökéletesek ezek az aranymetszésen alapuló, sarkalatosan nőies hangsúlyok.

 

 

Gyere, győződj meg róla a próbán, hogyan áll Rajtad egy alkatodra tervezett álomruha. Szeretettel várunk!

Időpontfoglalás

Telefonszám: +36 20 567 1141

 

Köszönjük az írást az Esküvő Trend Magazinnak

 

További érdességek az esküvő világából