EVIE YOUNG ismét nagyon megdobogtatja a szíveket

EVIE YOUNG ismét nagyon megdobogtatja a szíveket

ÉRZÉKI
 „SZERELMES LEVELEK”

Amikor már azt hinnéd, mindent kitaláltak, ami az esküvői ruhákat illeti, és itt a vége, ismétlés következik, akkor EVIE YOUNG megmutatja, igenis van még egy nagy lépéssel tovább. A modern vintage, hippi stílust üde bájjal, érzékenységgel fejezte ki a márka eddig, most pedig az egészhez tesz még egy csipetnyi spirituszt. Az aszimmetriát. Így a modern mesék világához is szépen illeszkedik, és bár tudod, szép lesz a történet, mégis a váratlanság érzetét keltik a kreációk, izgalmasan, sok-sok szerelmes levélen keresztül elmesélve.

A fiatalságot élteti ez a merész, érzéki, szentimentális menyasszonyi ruhatrend és annak frissességét is. Vagány és romantikus viselni bármelyik öltözéket. A csipkék mintázata azonban most meghökkentő, a geometrikus motívumokat a virágok bájával bátran elegyíti a tervező, de nem elégszik meg a romantikával. Aki meglátja Evie menyasszonyait, nem veszi le róluk a szemét, mert ezek a ruhák fogva tartják a tekintetet váratlanságukkal, mintáikkal, különleges absztrakt rajzolatukkal.

Szinte lüktet a hímzés, hullámzik a test körül, provokálja a fantáziát, hová lehet innen még merészkedni tovább?

 

VARÁZSLATOS ETNO
Etno elemek uralják a márkát. Olyan a NEVE, spagettipántos csipkezuhatag, mintha egy iparművész szőtte volna, aki szereti a régi népek világát. Gyönyörűen kezdi, majdhogynem szerényen, lágyan, aztán mintha nem akarná elveszteni a fonalat, nem hagyja abba. Csak szövi, tekervényesen, egymásba öltve a motívumokat, és egyre mesésebb, intenzívebb részletekkel ér az uszály legvégéhez. Ó! Ah! Wow! Mindenkit ámulatba ejt! Mert nincs hasonló sem.

 

RÓZSASZÁL, VÁLLPÁNTKÉNT
A LEXI az absztrakció jelképe. Először is mély, felsőcombig érő hasítékkal látták el a minimalista szaténszoknyáját, mely különösen intenzíven kapcsolódik a romantikus meaderhez. Ez igazából még nem lépi át a megszokott trendeket. Csakhogy a meaderen öt csipkevonal fut fel egészen a spagetti pántokhoz, alattuk leheletfinom tüll feszül, gazdagon, romantikusan, virágokkal hímezve. Az ejtett váll csipkéje önmagában megállít, hiszen rózsát formál, melynek fejéhez levelek kapcsolódnak. És most jön csak az absztrakció: a szoknya derekát egyik oldalon jóval feljebb szabták. Ez a szokatlan optika igazi bravúr, még szebb alakot ad a testnek, karcsúsít és megkülönböztet minden menyasszonytól, akit eddig láttak.

 

SZERELMES LEVELEK
A levél-minta amúgy is trendbe lépett, érdekes módon nem a virágok rajzolata, hanem az indázó levélkék uralják most a menyasszonyi csipketrendeket (TORAH). A SAYLOR öltözéken is keleties gazdagsággal térnek vissza. Az absztrakció utóbbi kreáción is jelen van. Vonalkázott szegélyminták sorjáznak buja gazdagsággal a megálmodott, precízen átgondolt mintázatán. Szinte átfutnak a ruhán a derékon is ívelő határozott vonalak, mégis szép rendben, rendszerben, fejedelmien. Az öltözék alját aztán úgy zárják le, mint egy keretes szerkezetű, nagyon lírai verset, költeményt: ruhakölteményt.

Finom, légies bravúr, dekoltázsa Cannes-i nagydíjas, szó szerint, hiszen ennek logóját idézi. Igen, az aranypálmát.

 

KELETIES, MÉGIS LETISZTULT

A keleti, pazar mintázatot a minimalizmussal is kontrasztba állítja a márka, hogy a letisztult eleganciát ünnepelje. A TULLY finom, légies bravúr, dekoltázsa Cannes-i nagydíjas, mondjuk szó szerint, hiszen ennek logóját idézi. Igen, az aranypálmát. A ruha derekán a csipke olyan, akár egy díszes öv. A szatén alj elegánsan követi az alakot, és fenségesen letisztált uszályban halad tovább.
Ugyanennek a mintának egy A-vonalú, elegáns, habos variációja is bizonyára meg fogja hódítani a lelkeket és megszépíti a testeket. Légies, könnyed, minta nélküli tüll alj, mely népiesen varrt, szintén levélkés felsővel hódít, és kiemeli a dekoltázs nőies ívét, finoman csúcsosítja is. Örömre tervezték a ZYLA-t

KINEK AJÁNLJUK?
Igazi egyéniségeknek ajánljuk az Evie Young ruhakölteményeket. A szenvedélyt, a fiatalság lázadását hirdeti a márka érzéki üzenetével. Az édes életet, a boldogságvágyat sejteti, közben szinte kiprovokálja az elismerő mosolyt is mindenkiből, aki meglátja azt a nőt, aki nagy napján erre a ruhára mondott igent.

 

Köszönjük az írást az Esküvő Trend Magazinnak

 

További érdességek az esküvő világából