Evie Young – Saylor

Rusztikus és légies

 

Sellő fazonú romantikus-rusztikus menyasszonyi ruhával kezdhetünk bele a nyári szezonba. Könnyedén elegáns, sejtetően testhez simuló anyaga elkápráztatja a vendégsereget. Az ausztrál tervező elképzelései túlmutatnak a klasszikus elegancia határain, miközben beépíti mindazt a darabokba, így tette most is. 

A felső rész merész, mély V-alakú dekoltázsa magára vonja a tekintetet, ám a felkúszó vastagabb, hímzett spagettipántok megnyújtják a felsőtestet. A hímzés lefut egészen a dekoltázs végéig, karakteressé téve az anyag esését. A vállakat variálható, fényes anyaggal hímzett ejtett vállak teszik bohóvá és romantikussá.

A ruha díszítése különleges: fényes anyagból hímzett rusztikus indák futnak végig a ruha tetejétől egészen az uszályig. 

Derékban meghúzott hímzés szintén ebből a különleges fényes anyagból fogja közre a menyasszony alakját övként funkcionálva, így a szoknyarész élesen elhatárolódik karcsúbbá téve a menyasszonyt. Pár ilyen övszerű hímzés halszálka alakban átlósan fut le már a szoknyarészen, áramvonalassá téve a sellő-szabásvonalat. 

Hátrésze szintén V-alakban nyitott, övszerű hímzések karakteresítik, közben a kanyargó indák puhítják az egyenes vonalak erősségét.  

Szoknyája a már említett sellő fazon, az áttetsző hímzett felső réteg alatt testhez simuló anyag teszi még szebbé a hímzett mintákat, és adja meg a kényelmet. A ruha aljához közeledve a szoknya légiesen szélesedik ki. Kör alakú uszálya elegánsan omlik alá, a szoknya szegélye hurkolt, mintha apró cseppek kísérnék a menyasszonyt az útján.

Ajánljuk merészebb stílusú menyasszonyainknak, akik nem tartanak különböző stílusok és anyagok kombinálásától, ám a klasszikus elegancia érzését sem vetik meg. 

Leírás

.