Madi Lane Curve | Keaton

 

Esküvői ruha plus size méretben

 

Kimondottan molett menyasszonyoknak lett tervezete, a Madi Lane Curve kollekció „Keaton” modellje, amely garantáltan elbűvöli viselőjét. A ruha A-vonalú szabása tökéletesen kihangsúlyozza az alak előnyös részeit, ugyanakkor kényelmes viseletet biztosít. Kimondottan a ruhához tervezték elbűvölő anyagát, az utánozhatatlan, nyomott mintás szatén biztosítja az exkluzivitást.

Az ejtett vállért felelős pánt levehető, így az esküvői ruhát könnyedén a saját stílusodhoz igazíthatod, míg a body szív alakú kivágása előnyösen kiemeli a dekoltázsod szépségét. Az időtlen elegancia, minimalista és letisztult design pedig garantálja, hogy a figyelem középpontjában leszel az esküvődön.

A rendkívül népszerű rejtett zsebekkel készült a modell, amelyek praktikus lehetőséget biztosítanak kisebb tárgyak, mint például telefon vagy ajakápoló elhelyezésére. Így a fontos dolgok mindig kéznél lesznek.

 

Kinek?

 

A Madi Lane Curve „Keaton” esküvői ruha tökéletes választás az elegáns környezetben megrendezett  esküvőkre. Vonzó megjelenést és kényelmes viseletet nyújt a molettebb menyasszonyoknak. Varázslatos vonalaival pedig garantáltan elkápráztat mindenkit!

 

Sellő esküvői ruha moletteknek

 

A Madi Lane „Piper” egy lenyűgöző és romantikus esküvői ruha, amelyet kifejezetten teltkarcsú menyasszonyok számára terveztek. Ez a sellő fazonú modell egyedülállóan kombinálja a bohém stílust az eleganciával, így tökéletes választás azoknak, akik különleges és stílusos megjelenésre vágynak az esküvőjük napján.

A „Piper” ruha kiemeli a nőies idomokat, miközben erős tartást biztosít, hogy a menyasszony magabiztosan és kényelmesen érezze magát egész nap.

Kinek? 

Ez az ruha álomszép plus size menyasszonyi ruha egy igazi kincs a molett hölgyeknek, akik szeretnének lenyűgözően szépek lenni életük nagy napján. Nagyszerű választás greenery stílusban megrendezett esküvőkhöz!

 

Anyag: szatén

Sziluett: A-vonalú

Nyakmegoldás: szív alakú

Hát: szolídan kivágott

Ujjmegoldás: ujjatlan, ejtett vállú

Leírás