Valóra vált tündérmese: álmodd magad az oltár elé Morilee-ben!

Különleges virág mintájú csipkével díszített A vonalú esküvői ruha vállpánttal és mély V kivágással a Morilee 2021 évi kollekciójából. Style: Sheila/2135

Valóra vált tündérmese: álmodd magad az oltár elé Morilee-ben!

Éber álmok eklektikus csipkeszövetéből alkotott mesevilág: Madeline Gardner romantikus Reverie kollekciója nem kevesebbet ígér a 2021 évi szezonra a világhírű hatute couture tervező fantiáziájából, mint tökéletes kifinomultsággal valóra váltott menyasszonyi álmokat. Leheletfinom rétegek lágy egymásba-simulása, diszkrét, mégis gazdag és látványos gyöngydíszítés, csipkével szegett selyem, tüneményes rátétek, izgalmas hát-megoldások, a szemet a köldökig csalogató, finom ívű dekoltázsok és csipke…, csipke mindenütt – ennél többet álmodni sem lehet. A Morilee Reverie kollekciója ómesterien elegyíti az abszolút luxus makulátlan eleganciáját a tavaszi ébredés csalogató erotikájával ebben a titokzatos látványvilágban és a hatás nem marad el: szűziesen tiszta, mégis merész és visszafogottan elegáns ez a kollekció – akárcsak a fiatal lányok menyasszonyi álmai.

Tündérek álma: a Reverie kollekció

Varázslatra született apró lények csodálatával teli kislányos fantáziánkban a tündérek korlátlan hatalma minden kívánságunkat teljesítette. Álmodtuk magunkat Csipkerózsika-, Hamupipőke- és Szépség bőrébe, legfőképpen varázslatos ruháiba, saját képzeletbeli hercegünk karjába. Annyi csipkét, tüllt és olyan terebélyes uszályt talán soha nem is láttunk, mint ezekben az illanó káprázatokban – ezt a világot Madeline Gardner is nagyon pontosan ismeri. 2021-es tavaszi kollekciójában éppen ezt a tündérvilágot kelti életre, hogy idén valódi hercegnőkként léphessünk oltár elé. Bármelyik mesebeli vagy álombeli tündér és királykisasszony megirigyelné azt a választékot, amely Morilee új Reverie kollekciójából az Eklektika Szalonban vár minden olyan menyasszonyt, aki hisz az álmok beteljesülésében. Itt található ugyanis Magyarország legnagyobb Morilee menyasszonyi ruha kínálata, így a legújabb kollekcióból is a leggazdagabb modell-választékot találjátok.

Miről mesélnek a menyasszonyi ruhák?

Álmainkban a valóságra keresünk tökéletes recepteket. Mi lenne, ha megfordítanánk és életünk egyik legmeghatározóbb pillanatában a valóságot tennénk álomszerűvé? Sheila álma a tüllből és szecessziósan kecses csipkevirágokból rajzolt, egyszerű vonalú elegancia; Suzanne tündér-képzeletében a csipkét fátyol öleli és apró csillámok teszik még titokzatosabbá; Sandy képzeletében a harang ívű szatén menyasszonyi ruha egyszerű első része nem is sejteti a rafinált gyöngyhímzést és hátrészt: a csipke kacér hát-megoldással vonzza a tekintetet, pont annyit mutat, amennyit illik egy ilyen alkalommal. Shelby az egyszerűség híve és pontosan tudja, hogy a női váll önmagában is ékszer, ezért is hagyja szabadon az uszályban kerekedő makulátlan szaténruhán. Csak a keblek finom ívét engedi sejteni az illúziótüll, ahogy a szoknya is rejtett zsebbel lepi meg viselőjét. Shani magasan záródó első része nyitott hátat enged a szemnek, amelyet a csipke finom vonala az uszály széléig kísér.

Sellők, királykisasszonyok, dívák és bohémek

Milyen gazdag hangulatvilágot fest Madeline Gardner a Morilee Reverie kollekciójával! Shelly könnyed, légies mozdulatai, a pazar csipkerakással díszített ruha szív alakú mellrésze és a könnyen libbenő szoknya a sellők játékosságát idézi, amit a csipkeszegélyű fátyol csak fokoz; Shania fodorral töri meg a szoknya elülső ívét, hogy ne csak a díszítésre és a tüllre és a gyöngyhímzésre figyeljünk, hanem a forma és az anyag romantikus harmóniájára is; Shansa valódi hercegnőként viseli vállán, keblein, derekán és szinte egész lényén az előkelő csipkedíszeket, a csillogó gyöngyöket és a több rétegnyi nemes anyagot. Suki és Skylar finoman bohém lelkek: nekik a légiesség és az egyszerű vonalak fontosabbak, miközben nem mondanak le a csipkéről sem. Sadie ruhája szív formában kezdődik és az uszály marasztaló vallomásában ér véget; Sahara szépsége a kristálytüll szoknya aszimmetrikus vonalaiban, a rafinált pántokban és a gazdag gyöngy- és csipkehímzésben teljesedik ki. Stella, akár egy díva, habkönnyű szoknyakölteménnyel és a csillogó, sellőpikkely-hatású anyag merész felső- és hát-megoldásaival hódít – karcsúsító ívben szabott vonalakkal nyűgözi le viselőjét és közönségét.

A te történeted milyen álommal kezdődik?

Mesélhetnénk tovább a káprázatos Reverie kollekcióról, a tehetséges Madeline Gardnerről, a csodásan kifinomult Morilee Divatházról, de mi haszna volna? Ezeket a ruhakölteményeket élő, valódi hercegnők számára tervezték, olyan menyasszonyoknak, akik saját álmukat váltják valóra az oltárnál. Nem maradt más hátra, mint hogy felpróbáljátok az Eklektika Szalonban lévő modelleket, hogy megtaláljátok álmaitok menyasszonyi ruháját. Nem könnyű választani a sok tüneményes darab közül, ám – akárcsak a varázsmesékben – a jó tündérek nálunk is segítségetekre lesznek: a szalonban a lányok millió hasonló fantasztikus történethez öltöztettek már hercegnőket, királylányokat, vagyis főszereplőket. Bízd magad az Eklektikára, hogy a te álmod is valóra váljon!

Szerző: Gáspár Kinga

Tekintsd meg 2021 évi Morilee kollekciónkat!

Vissza a Blog oldalra