A szerelem szövetéből alkotott Manu Garcia kollekció

Manu Garcia esküvői ruha kollekció bemutatkozó Blog bejegyzésének kezdőfotója

A szerelem szövetéből alkotott Manu Garcia kollekció

Manu Garcia új, Love Sewing kollekcióját a nosztalgia ihlette. Úgy is fordíthatnánk, hogy A szerelem szövete vagy inkább Testhezálló szerelem ezt az exkluzív haute couture menyasszonyi ruha kínálatot, amelyben az elegancia romantikus érzékiséggel fűszerezve idézi meg a szerelem végtelen árnyalataiból azt a párat, amit a méltán híres spanyol tervező kiválasztott. Selymes tüll, mesteri szabásvonalak, az anyag lágy omlása, kifogástalan ízléssel adagolt csipke, gyöngy és hímzés – és ezek semmihez nem fogható hatása: ebből varrja Manu Garcia a szerelem szövetét.

 

Olimpia – gazdag és letisztult, akárcsak a szerelmetek

 

Egyszerű vonalvezetéssel, diszkrét, mégis gazdag anyaghasználattal és -díszítéssel készítette Manu Garcia ezt a V-alakú nyakkivágással és ugyanilyen hátrésszel megrajzolt ruhát. Csipke és tüll, vékony ezüstövvel, lágyan omló, rétegelt szoknyával: ez az Olimpia menyasszonyi ruha. Első ránézésre nem is tűnik fel, hogy ez a Manu Garcia modell titkot rejt: a felső tüllszoknyát levehetjük, így Olimpia sudár alakja a romantikus légiességből átvált finom nőiességbe anélkül, hogy exkluzív bája ezt megsínylené.

 

Orbita – hercegnői elegancia virágok álmával

 

A szerelem kertjében sétáló hercegnőt idézi Manu Garcia ezzel a nyomott virágmintás tüllel borított exkluzív modelljével. Az Orbita V-kivágásokkal, az ívelt csipkét fedő tüll lágy omlásával hódít és a játék sem marad el: a derékvonalra vékony csokor vonzza a tekintetet. A derékra feszülő csipke ívesen követi a hát vonalát és találkozik a vállról induló virágos tüll-uszállyal, ami hercegnői erényekkel gazdagítja a hátmegoldást.

 

Oviedo – a brokátból szőtt szerelem

 

Selyembrokát, csónaknyak, illúziótüll, csipkeberakással és látványos masni a derékon: gazdag részletei Manu Garcia exkluzív eleganciájának. Hercegnői ruha, haute couture kivitelben: egyszerű vonalakkal, praktikus szabással. Aprócska zsebek teszik titokzatossá. Az Oviedo fent csónakszerű nyakkivágás középen szinte derékvonalig ívelve nyitott, amit a selyembrokát anyag elegáns, mégis határozott dekoltázsként tart. Az illúziótüllre hímzett csipke romantikus tetoválásként mutat a háton: igazi spanyol szenvedély árad ebből a menyasszonyi ruhából!

 

Oriol – a csipke és a tüll házassága

 

Bohém szeszélyek, habkönnyű anyagokba bújtatva: ezt az Oriol varázsa. A tüllel maga is csipkeberakással játszik, miközben maga is csipkét borít ezen a játékosan szertelen, titokzatos modellen. Mély nyakkivágás és ölelésbe font hátmegoldás íveli a felsőrészt. A hátat keresztvonalban tartja a tüll, ami a mellrész csipkealapjára omolva az egész formát meghatározza. Lágy és finoman nőies, exkluzívan elegáns és részletgazdag kézműves műremek Manu Garcia Oriol modellje.

 

A fotó nem képes visszaadni Manu Garcia menyasszonyi ruháinak exkluzív eleganciáját, egyedülálló minőségét. Minden jó választás a próbától függ. Magyarországon elsőként és kizárólag az Eklektika Szalonban találod meg a szenvedélyes spanyol tervező luxuskivitelű esküvői ruháit.

 

Várunk szeretettel Manu Garcia modelljeink próbájára az Eklektika Szalonban!

 

Szerző: Gáspár Kinga

 

Vissza a Blog oldalra