menyasszonyi ruhák

„Amikor elkészítjük a menyasszonyi ruhát mi nem csak valamit tervezünk amit viselni lehet…mi varázsolunk”

“Madeline Gardner a Morilee vezető tervezője”

Morilee

A “Nagy Nap” közeledik és talán még nem találtad meg álmaid menyasszonyi ruháját, azt, amit kislány korodban elképzeltél. Talán az eljegyzés pillanatában kezdtél el álmodozni. Szerelembe esni egy csoda, szerelembe esni az álomruhával szintén az lehet! A mi célunk az, hogy segítsünk ezt megvalósítani.””Ezek a csodaszép szavak a világhírű, többszörös díjnyertes tervezőnő, Mrs. Madeline Gardner szavai. Amerika egyik kedvenc kollekciójának legnagyobb árukészlete az Eklektika Szalonban található!

az összes megtekintése ⟶

Blue by Morilee

Miért is kellene az esküvői ruhádnak szigorúan hagyományosnak lennie? A Blue by Morilee kollekcióban megtalálod a tökéletes harmóniát a klasszikus és kortárs világ között. Tehát miközben még mindig egy gyönyörű fehér menyasszonyi ruhát viselsz az mégis tartalmazza a legfrissebb stílusokat és irányzatokat, a lényeg. Ez a kollekció igazi „stíluskavalkád”.

az összes megtekintése ⟶

voyage By Morilee

Sok lány gondolja, hogy minél nagyobb egy menyasszonyi ruha annál jobb. De vannak mások akik inkább az egyszerűségre szavaznak. Ha te is ezt keresed, akár megbolondítva egy kis bohémsággal, akkor a Voyage by Morilee kollekciót imádni fogod!

az összes megtekintése ⟶

Julietta By Morilee

Julietta by Morilee kollekcióját a plus size menyasszonyok részére terveztük. Célunk, hogy amellett, hogy megőrizzük a Morilee modellek eleganciáját és különlegességét mégis komfortossá tegyük viselésüket a konfekciótól eltérő méretű hölgyek számára.

az összes megtekintése ⟶

Morilee Couture

Találd meg azt, akit szeretsz, mi pedig elkészítjük álmaid ruháját! A világhírű tervezőnő, Mrs. Madeline GardnerMorilee Couture kollekciójában a modern – és kifinomult eleganciá keveredik, az eredmény pedig igazán lenyűgöző. Nemes anyagok, légies csipke, illúziószerű hátmegoldás, csodaszép kristálydíszítések.. célunk, hogy a legcsodálatosabb menyasszony legyél életed legszebb napján!

az összes megtekintése ⟶

Jesus Peiro

A Jesus Peiro spanyol divatház 1988- ban alakult, az elmúlt 25 évben az egyik legnagyobb név lett nemcsak Spanyolországban, de nemzetközi szinten is. Filozófiája: minőség mindenek felett! Az ő nevükhöz fűződik az úgynevezett Audrey Hepburn sítlus .  Egyszerű szabású modelljei a legnemesebb anyagokból készülnek, káprázatos kristálydíszekkel, kiemelve viselőjének szépségét. Ennek érdekében az alapanyagok elkészítése és a gyártás is Spanyolországban, a cég telephelyén történik folyamatos minőség-ellenőrzés mellett.

az összes megtekintése ⟶

Ronand Joyce

Ronald Joyce kollekció rendkívül elegáns és nőies. A Veni Infantino design egyedi, lenyűgöző és vitathatatlanul kifinomult. A tervezőnő célja, hogy a menyasszonyok akik ezeket a modelleket választják úgy érezzék, a tükörből az a mesebeli lány néz vissza akit megálmodtak.

az összes megtekintése ⟶

Linea Raffaelli

A belga Linea Raffaelli divatház szinte minden évben megújul. Fiatalos, különleges de mégis romantikus ruhái Európa szerte igen népszerűek. Felismerték, hogy a modern hölgyek már sokszor a kényelmet a tradíció fölé helyezik, illetve egyre gyakoribbak a szűk körű – akár tengerparti esküvők. Kollekciója ennek jegyében készült.

az összes megtekintése ⟶