JESUS PEIRO….az elegancia varázsa

JESUS PEIRO….az elegancia varázsa

A Jesus Peiro eskuvoi ruha kollekcio 917.sz. image fotoja. A kozeli foton a menyasszonyi ruha csipke felsoresze latszik viraggal diszitveA  híres színésznő, Audrey Hepburn  szavaival élve „Az elegancia az egyetlen stílus ami soha nem megy ki a divatból”…a JESUS PEIRO kollekciót pedig sokan nevezik: Audrey Hepburn stílusnak.

A JESUS PEIRO márkát 1988 – ban alapították,  azóta is a menyasszonyi ruhák gyártására és forgalmazására specializálódott Intersposa S.A. vállalkozás a tulajdonosa.

A JESUS PEIRO filozófiája: minőség mindenek felett! Ennek szellemében az esküvői ruha kollekció Spanyolországban gyártják szigorú minőség-ellenőrzés mellett, a haute couture stílusirányzatnak megfelelően.

A JESUS PEIRO esküvői ruhák szofisztikáltak, a felhasznált anyagokat nagy gondossággal választják, a menyasszonyi ruhák apró részleteit kézi munkával készítik, ezzel is megőrizve a márka kifinomult eleganciáját.Jesus Peiro eskuvoi ruha kollekcio image gallery fotoja 03.

A Marche Segarra a JESUS PEIRO menyasszonyi ruha kollekciót olyan hölgyek számára tervezi akik nagyra értékelik a minőséget, az eleganciát. Akik követik a legújabb trendeket és az egyéniségüknek megfelelő esküvői ruhát keresik.

A cég a kezdetektől fogva a Barcelona Bridal Week keretében megrendezésre kerülő Pasarela Gaudi Novias divatbemutatón egy látványos show keretében  prezentálja legújabb kollekcióját. E mellett részt vesz a londoni White Gallery, valamint a New York Internation Bridal Week  esküvői ruha kiállításokon is.

A JESUS PEIRO jelenleg  200 üzlettel rendelkezik több mint 20 országban. Az évek alatt elérték, hogy nem csak Spanyolországban, de világszerte referenciának számítanak köszönhetően a minőségnek, valamint különleges tervezésnek.

Jesus Peiro eskuvoi ruha kollekcio image gallery fotoja 01.Barcelonaban (Provenza, 304) található a saját tulajdonú JESUS PEIRO bemutatóterem. Ezen kívül franchise  üzlettel rendelkeznek a következő spanyol nagyvárosban: Milanó, Sevilla, Alicante, Jean és Valencia. Országszerte pedig 73 menyasszonyi ruha szalonban található ez a bámulatra méltó esküvői ruha kollekció.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon az Eklektika esküvői ruhaszalon a kizárólagos partnerüzletük! Várunk szeretettel, hogy Te is részese lehess a csodának!

Tekintse meg az Eklektika esküvői ruhaszalon 2019 évi Jesus Peiro menyasszonyi ruha kollekcióját

 

Hivatalos oldalak:

Official site: www.jesuspeiro.com
Instagram: www.instagram.com/jesuspeiroofficial
Facebook: www.facebook.com/jesuspeiro
Pinterest: www.pinterest.com/jesuspeiro

Vissza a Blog oldalra