Ilyen finom érintésekre, hasonló kényeztetésre vágyunk a szerelemben is, mint amikor az oltár előtt Madeline Gardner saját nevét viselő luxus kollekciójának valamelyik exkluzív modelljében mondjuk ki a holtunkiglant. Luxus a szó legnemesebb értelmében, az elegancia legkifinomultabb formájában. Madeline is szeret „leg”-ekben gondolkodni, ahogy mi sem érjük be kevesebbel, az Eklektika esküvői szalonban. Minden menyasszonyt saját legszebb pompájába öltöztetünk, élete egyik legfontosabb döntésének méltó ünnepéhez.

Gazdag, mégis diszkrét – az haute couture életérzés lényege. Egyértelmű, hogy ilyen ruhakölteményeket csakis gondos kézimunkával és egyedi anyagtervezéssel lehet a tervezői álmokból az oltár elé varázsolni. Az haute couture minőség a tervezőkkel szemben is szigorú elvárásokat támaszt: a legmélyebb részletekig menő alaposságot, kézi készítésű modelleket, egyedi, nemes kivitelezést. Egy Madeline Gardner Signature menyasszonyi ruha elkészítése rendkívül időigényes, de az élmény és az életérzés egy életre szól – akárcsak a boldogító igen.

Rafinált elegancia mindig aktuális, időtlen megfogalmazásban: ez a Madeline Gardner Signature stílus meghatározója. Pazar anyagok – könnyű selymek, lányan omló szatén –, egyszerű, mégis merész vonalak, illúziótüllök, sejtelmes rétegek, impozáns uszályok, zsinóros minták és az árnyalatok trükkös játéka: ezek láttán királyi pompa jut eszünkbe. Ilyent csakis a legfontosabbak engedhetnek meg maguknak és ki lehet fontosabb az esküvő napján a vőlegény számára, ha nem élete szerelme, a menyasszony?

A Morilee Couture menyasszonyi ruha szerelmes viselőjébe. A kényelem luxusával kitalált esküvői ruhákban valóban önmagunk lehetünk, nőiességünk legszebb változatában élhetjük át a szerelem nagy kalandját. Kivételesek, káprázatosan szépek és nagyon boldogok vagyunk – így érezzük magunkat Madeline Gardner exkluzív menyasszonyi ruháiban. Kétségek nélkül bízhatunk kifinomult stílusában, oly természetesen, ahogy az örök szerelemben is hiszünk. Álomruhában álomesküvő: ezt ígéri a Madeline Gardner Signature. Nincs más dolgunk – engedjünk a csábításnak!