Morilee | Peta | 5702

Eredeti ár: 390.000,-Ft

Akciós ár: 200.000,-Ft

Állapot: új

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

További akciós menyasszonyi ruhák

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Modern nőiességbe oltott klasszicizmus

 

Előkelő, elegáns mégis nagyon modern darabbal bővült a Morilee-paletta. Peta igazán nőies karakterek álomruhájává válhat, ha a menyasszony hajlandó egy kis merészséget csempészni a megjelenésébe. 

 

Peta a nőiesség oltárán tiszteleg, felső részét kristályokkal kirakott spagettipánt tartja, dekoltázsa szolidan szexi, mély V-kivágás, melyet egy vékony tüllréteg tart össze, hogy minden biztosan a helyén maradjon. 3D-s csipkemotívumok díszítik nem csak a felsőrészt, hanem az egész ruhát, rusztikus indák és virágminták díszítik tetőtől talpig, ez adja a darab modern jellegét.

Klasszikus sellő fazonja lenyűgöző, kiemeli a menyasszony vonalait, igazán vékony derekat varázsol, majd a szoknyarésze ennek megfelelően optikailag bővül, így csodás homokóra alakot hagyva maga után. Az átmenet itt is fontos fogalommá válik, a csipke fentről lefelé ritkul, letisztult és kifinomult látszatot kelt, mely igazán a klasszikus elegancia jegye. 

Hátrésze nyitott, ám nem teljesen Modern csavar, hogy a nyitott rész két oldalról csipkebetétet kapott egyetlen gombbal rögzítve, nagyon modern lépés ez a tervezőtől, a szimmetria, és a geometria abszolút a modern ruhák védjegye.  

 

Hova?

 

Peta a modern királynők legmegfelelőbb választása lehet akár nyári, akár késő őszi szabadtéri, illetve beltéri esküvőkhöz is. Lélegzetelállító nőiességet sugároz, így merész menyasszonyok jelentkezését várja üzletünkben!