Ronald Joyce | Wyomia | 18415

Eredeti ár: 390.000,-Ft

Akciós ár: 150.000,-Ft

Állapot: újszerű

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

További akciós menyasszonyi ruhák

Tekintsd meg Ronald Joyce menyasszonyi ruha kollekciónkat!

 

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Wyomia- Szikrázó klasszicizmus

 

Egy újabb különlegesség a Victoria Jane by Ronald Joyce 2021. évi kollekciójából. Ugyan egy elegáns és letisztult, crepe esküvői ruháról van szó, amint a modell megfordul meglátjuk hol is van elrejtve a szenvedély a darabban. De ne szaladjunk annyira előre!

Sellő fazonú, kellően nőies, ám nem túl tapadós királynői megjelenéssel bíró Wyomia. Nyaknál magasított ezüst, kövekkel kirakott hímzés gondoskodik arról, hogy ne kelljen nyakláncot viselnie a menyasszonynak, hiszen a ruha önmagában is olyan, mintha egy királynői ékszerdobozból emeltük volna ki. 

Hátul különleges keresztpántok az elülső nyakrészhez kapcsolódva alkotnak egységet a nyitott hátrészen, melyek szintén a kövekkel kirakott ezüst hímzéssel készültek. Mindemellett deréktól lefelé elegáns gombok díszítik a ruhát, egészen az uszály aljáig. 

Igazán kifinomult, ám modern menyasszonyoknak ajánljuk a ruhakölteményt, illetve azoknak, akik nem szertnének plusz ékszert viselni az esküvőn. Szabadtéri, napsütéses esküvőn igazán különleges megjelenést kölcsönöz, hiszen a pántok szikrázóan verik majd vissza magukról a nap fényét.