Ronald Joyce | Doriana | 69560

Könnyed hercegnőből kifinomult királynő

 

A 2021. évi kollekciók a különlegességről híresek. Ez a ruhaköltemény is  csupa meglepetéssel és eleganciával szolgál. 

 

A kifinomult csipke esküvői ruha megtestesíti a klasszikus elegancia elemeit, illetve az olasz szenvedélyességet. Sellő fazonja tökéletesen simul a testre, így kiemelve a nőies vonalakat. Mindemellett 3D-s díszítőelemei csipkevirágokból, gyöngyökből, illetve a ruha aljáig futó indákból állnak, melyek összhatása királynői megjelenést kölcsönöz viselőjének. 

 

A ruhát vékony vállpántok tartják a testen, így a pántok nem veszik el a figyelmet a felsőrész díszítéséről. Hátul elegáns gombok futnak a gerincvonalon, ez is igazán klasszikus és letisztult megoldásnak számít. 

 

Akinek ennyi különlegesség sem lenne elég, annak most jön a hab a tortán, ugyanis a sellő fazonú ruhához jár egy le- illetve felcsatolható tüll-szoknyarész, így a kifinomult királynői hatásból hercegnős megjelenésbe léphetünk át, mely ugyanannyira előkelő, mint a másik fazon.

 

Hova?

 

Bármilyen esküvőre el tudom képzelni, egy beltérire ugyanúgy, mint egy kastély mellett tartott kültéri ceremónián. Ez a ruha egy valóra vált álom annak, aki az este folyamán hercegnőből királynővé szeretne válni, mindenképp válassza a Ronald Joyce 2021. évi kollekciójából Dorianat!

Leírás

.